Lamborghini Urus-bodykit op je nieuwe Toyota? Dat kan!

Lamborghini Urus-bodykit op je nieuwe Toyota? Dat kan!

Tegenwoordig worden de auto’s steeds gekker, maar mocht het nog niet gek genoeg zijn. Dan kan je je wagen natuurlijk opleuken met een bodykit…

De Toyota Venza is al een van de stijlvollere modellen in de crossover-reeks van het merk, maar misschien heb je liever dat het voertuig meer op een Lamborghini Urus lijkt. We weten niet zeker wie die persoon zal zijn, maar het Japanse bedrijf Albermo verkoopt een bodykit om de Japanse machine meer Italiaans te laten lijken.

Albermo noemt dit zijn XH42 bodykit. Er is een nieuwe voorbumper met een scherpe rand voor de motorkap en absoluut gigantische inhammen met horizontale stroken erin op elke hoek. Een dwarsbalk overspant het gebied tussen de grote openingen.

De kit bevat ook hoekige spatbordverlengingen. Terwijl de wielkasten van de Venza meestal een gladde boog zijn, geven de stukken hier ze een scherper uiterlijk. Aan de achterzijde monteert Albermo een vleugel aan de lip tussen het glas en de rest van de hatchback. De locatie betekent dat het waarschijnlijk niet functioneel is omdat de plaatsing buiten de luchtstroom is.

Albermo kan ook een uitlaat leveren die in het midden uitkomt. De uitvoering zou er beter uitzien als de leidingen boven de diffusor uitkomen in plaats van eronder omdat de lay-out er nu te druk uitziet.

Wat dat mag kosten weten we helaas niet, de prijsopgave wordt nog niet met ons gedeeld vanuit het bedrijf. Alle onderdelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar en worden ongeverfd geleverd, zodat kopers ze kunnen afstemmen op hun voertuig.

Als je van deze op Urus geïnspireerde look houdt, maar niet van plan bent om een Venza te kopen, dan zegt Albermo dat er binnenkort een versie van deze kit komt voor de RAV4, we houden je op de hoogte!

Thomas Heule