Lamborghini monteur vergeet schroevendraaier in motorcompartiment

Lamborghini monteur vergeet schroevendraaier in motorcompartiment

Het maakt niet uit welke auto jouw bezit is; als je je auto uitleent of achterlaat bij een garage kun je niets anders doen dan hopen dat er verantwoord met je auto wordt omgegaan. De eigenaar van deze Lamborghini Aventador kwam erachter dat hij zijn geliefde Lamborghini in de toekomst wellicht niet meer naar Al Ghassan Motors in Saoedi-Arabië zal brengen.

Een maand geleden bracht hij zijn Aventador voor een onderhoudsbeurt naar eerder genoemde dealer van Lamborghini, Bugatti, Bentley en McLaren. Vanwege het velen reizen dat de eigenaar van deze Aventador doet had hij twee dagen geleden pas tijd om weer eens te rijden met zijn Lamborghini. Al snel raakte zijn koppeling oververhit en volgde er een waarschuwing voor een mankement aan de versnellingsbak én hoorde hij een gek getik aan de achterzijde van de 700 pk sterke Italiaan.

Hij zette zijn auto aan de kant om de koppeling af te laten koelen en te kijken waar het getik vandaan kwam. Het bleek dat ze bij Al Ghassan Motors per ongeluk een schroevendraaier achter hebben gelaten in het motorcompartiment! Hij belde direct met het bedrijf en zij waren geschokt over de vondst. Hoe het vervolgens is opgelost en of de schroevendraaier enige schade heeft veroorzaakt is niet bekend.


Via TheSupercarKids.com

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.