Lamborghini Huracán wrak te koop voor €6.400,-

Lamborghini Huracán wrak te koop voor €6.400,-

Lamborghini Huracán

Wanneer je met een Lamborghini Huracán een ongeluk krijgt terwijl je over de snelweg blaast met een gangetje van ongeveer 310 km/h, kun je er vanuit gaan dat er weinig van de auto overblijft. Zoals jullie ongetwijfeld weten is dat helaas wat er vorig jaar september plaatsvond op een snelweg in Hongarije.

Door een hobbel of deuk in de weg verloor de bestuurder van de Verde Mantis Lamborghini Huracán de controle over de auto en klapte met ruim 300 km/h tegen de vangrail om vervolgens aan de rechterkant van de snelweg de berm in te glijden. Beide inzittenden wisten voordat de auto in brand vloog uit het wrak te komen, niet geheel zonder verwondingen overigens.

Diezelfde Lamborghini Huracán, uiteraard niet bepaald meer in nieuwstaat, wordt nu aangeboden voor 2,000,000 Hungarian Forint wat omgerekend neerkomt op iets meer dan €6.400,-. Waar die prijs op is gebaseerd of wat je zou moeten met een dergelijk wrak is ons een raadsel.

BEKIJK: Lamborghini Huracán crasht met 310 km/h!

Daarnaast wordt er een ander onderdeel van de gecrashte Huracán aangeboden; de carbon keramische remmen. Deze staan te koop voor een bedrag van 336,000 Hungarian Forint, ongeveer €1.075,-. De advertenties kun je hier en hier bekijken!

Lamborghini Huracán

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.