[VIDEO] Huracán Performante laat Enzo Knol gillen als een meisje

[VIDEO] Huracán Performante laat Enzo Knol gillen als een meisje

Hoe graag zou jij een dagje willen sturen in de Lamborghini Huracán Performante Spyder? Precies, ik denk dat we dat allemaal wel willen!

Helaas worden de meeste van ons niet zomaar door Lamborghini Leusden gevraagd om hun nieuwste stier op zijn staart te trappen. Enzo Knol geniet van zijn voorrecht als bekende Nederlander en mocht een paar uur proeven aan deze Italiaanse schone. Enzo rijdt zelf een Porsche Panamera 4S met 421 pk, maar dat mag je zeker niet vergelijken met een Lamborghini van dit kaliber. Enzo en zijn vriend zijn nog maar net vertrokken en als zij het beide uitgillen als jonge meisjes bij een Justin Bieber concert.

Eerlijk is eerlijk, een ieder van ons zou onder de indruk zijn van de 640 pk sterke V10. Met dat vermogen sprint je van 0 naar 100 km/h in slechts 3,1 seconden. 6,2 seconden later geeft de wijzer op je snelheidsmeter de 200 km/h aan. Van de ‘normale’ Lamborghini Huracán Performante staan er inmiddels al enkele exemplaren op Nederlands kenteken. Een Spyder variant hebben we nog niet op de bekende gele platen gezien. Lamborghini Leusden heeft er zelf één exemplaar in de aanbieding voor €394.500,-

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.