Lamborghini Huracán bedekt met 1,3 miljoen Swarovski kristallen

Lamborghini Huracán bedekt met 1,3 miljoen Swarovski kristallen

Ze zeggen dat de meeste vrouwen zich aangetrokken voelen tot glimmende dingen. Wat denk je hiervan; een Lamborghini bedekt met 1,3 miljoen kristallen van Swarovski.

Hoewel het voor iemand normaal is om een kostbaar bezit zoals een Lamborghini op maat te laten maken, onderscheidt deze unieke Lamborghini zich meer dan wat dan ook op een parkeerplaats. Op het eerste gezicht dacht ik dat het ‘gewoon’ een Huracán met sprankelende wrap betrof. Echter, bij nadere beschouwing bleek de auto een iets duurdere behandeling te hebben gehad dan slechts het aanbrengen van een wrap.

Voor het dure Fairmont Monte Carlo hotel in Monaco werd de bijzondere auto in de stralende zon gespot. De eigenaresse is Daria Radionova die je misschien nog kent van die met Swarovski stenen bedekte Mercedes-Benz CLS350. Destijds vertelde zij daar het volgende over: “Ik wilde iets unieks en speciaals hebben. De mensen die de auto gemaakt hebben zijn vanuit Rusland overgevlogen. Ze hebben er twaalf uur per dag aan gewerkt, twee maanden lang. Ik ben er heel blij mee en ik vind het geweldig om er mee te rijden”.

Inmiddels is de 25-jarige dus overgestapt op de rood/roze Lamborghini Huracán. Je kunt haar volgen via Instagram.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.