Zo verandert deze Lamborghini van lakkleur!

Zo verandert deze Lamborghini van lakkleur!

Lamborghini Gallardo Avengers

Vanochtend plaatsten wij onderstaande video op onze Facebook-pagina en al gauw verschenen er reacties van mensen die hier wel meer over wilden weten.

Een aantal maanden geleden plaatsen wij ook al een dergelijke video online, destijds betrof het een BMW X6. Bij het opgieten van warm water kwam de Hulk onder de paarse lak te voorschijn. Het nadeel met deze BMW X6 was echter dat er nooit warm water uit de hemel komt vallen en deze speciale lak dus niet helemaal tot zijn recht komt.

De Duitse kunstenaar Rene Turrek besloot het project nog eens over te doen en had daarvoor een Lamborghini Gallardo tot zijn beschikking. Het Hulk thema werd ingeruild voor het Avengers thema en in de werkplaats in Duitsland werd de Lamborghini gespoten in onder andere de kleuren van de Amerikaanse vlag.

Hierna werd de gele auto voorzien van een speciale soort lak die van kleur verandert bij bepaalde temperatuurverschillen of wanneer deze nat wordt. Erg gaaf om te zien natuurlijk maar hoe Rene Turrek dit precies voor elkaar weet te krijgen blijft voorlopig nog even geheim. Het verschil met de BMW X6 is overigens dat het water niet per se heet hoeft te zijn. De lakkleur verandert dus ook gewoon van regenwater; cool!

Gaat dit dé nieuwe rage van 2015 worden?!

Posted by Hart voor Auto's on dinsdag 21 juli 2015


Have you ever seen something like this before?!

Underneath the purple paint hides The Incredible Hulk!

Posted by Hart voor Auto's on woensdag 17 juni 2015


Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.