Video: Jarige job rijdt binnen 20 minuten Lamborghini in puin

Video: Jarige job rijdt binnen 20 minuten Lamborghini in puin

[Flinders, Australië] Wat een leuk verjaardagscadeau moest zijn ontaarde helaas in een peperdure crash met een total loss Lamborghini en een pand dat gesloopt dient te worden, tot gevolg. Een 40-jarige man reed op zijn verjaardag, samen met zijn vader, een Lamborghini Gallardo een leeg staand pand binnen…

De jarige job zat slechts 20 minuten achter het stuur van de Lamborghini toen het bij een rotonde helemaal misging. In plaats van op het rempedaal te drukken, gaf de man juist extra gas bij. Vervolgens stak hij de rotonde over en kwam tot stilstaan in de pui van een leegstaande surfwinkel. De man en de Lamborghini werden begeleid door de eigenaar van het verhuurbedrijf en gevolgd door twee andere klanten in Ferrari’s, deze wisten het rempedaal wél te vinden.

De Lamborghini is eigendom van ‘Ultimate Driver’, een verhuurbedrijf dat stuntauto’s, driftauto’s en exclusieve auto’s aanbiedt per uur. Het pakket voor de Lamborghini Gallardo ervaring kost je $799,- en daar blijft het voor de ongelukkige bestuurder in dit geval ook bij. Hij wordt niet aangeklaagd voor het ongeval en de eigenaar probeert het te verhalen op de verzekeringsmaatschappij.

Lamborghini Gallardo Crash Flinders, Australia - www.hartvoorautos.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.