Vlammen met de Lamborghini Aventador LP700-4!

Vlammen met de Lamborghini Aventador LP700-4!

Jullie hebben de volgende foto’s vast al voorbij zien komen op onze Facebook pagina, de foto’s van de Lamborghini Aventador LP700-4. Maar dit is geen gewone Aventador…

Aventador Shooting Flames - www.hartvoorautos.nl

Voor wie vindt dat zijn of haar Lamborghini Aventador LP700-4, met de machtige V12 welke 700pk opbrengt, nog niet geweldadig genoeg is, is het nu mogelijk bij iPE om de uitlaat de vervangen.
iPE staat voor Innotech Performance Exhaust en is een Taiwanees bedrijf, gespecialiseerd in het maken van sportuitlaten voor supercars. Dit maal hebben ze hun nieuwste uitlaat onder een Aventador geschroefd wat een oorverdovend geluid als resultaat heeft.

Lamborghini Shooting Flames - www.hartvoorautos.nl

Zoals je op bovenstaande foto’s en onderstaande video’s kunt zien, produceert deze Aventador nu niet alleen meer dan 120db aan geluid maar knalt hij ook enorme vlammen uit de uitlaat.

Altijd fantastisch om te zien en om te horen, maar of het helemaal binnen de richtlijnen van de RDW zal vallen… Binnenkort zullen we het weten aangezien over niet al te lange tijd deze iPE Innotech Performance Exhaust systemen ook beschikbaar zullen zijn in Nederland!

Meer foto’s van deze Aventador:

 

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.