Lamborghini Aventador crash; drie gewonden

Lamborghini Aventador crash; drie gewonden

Lamborghini Aventador Crash

Een ongeluk zit in een klein hoekje maar je moet dat hoekje niet nog kleiner maken…

Natuurlijk, je bent pas net in het bezit van een gloednieuwe Lamborghini Aventador en die wil je graag even uitlaten op een mooie bergweg. Maar bergopwaarts inhalen in een bocht naar rechts is niet verstandig en daar kwam de eigenaar van deze Lamborghini gisterenmiddag ook achter.

Terwijl hij een BMW inhaalde kwam er in de tegenovergestelde richting een Opel Corsa hem tegemoet. De 54-jarige bestuurder van de Lamborghini probeerde deze nog te ontwijken maar schampte eerst de BMW om vervolgens alsnog tegen de Opel te botsen die door de aanrijding op zijn dak belandde. De 32-jarige bestuurder van deze Opel moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd en werd vervolgens met serieuze verwondingen per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Ook de bestuurder van de Lamborghini en zijn passagier raakte door de aanrijding ernstig gewond. Na de klap tegen de BMW en Opel kwam de Lamborghini tot stilstand onder de vangrail langs de kant van de weg. De schade bedraagt ​​enkele honderdduizenden euro’s.

Met dank aan Benedikt Okon voor de tip!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.