Lamborghini van Chris Brown doorzocht om wapen

Lamborghini van Chris Brown doorzocht om wapen

Na een anonieme tip werd dit weekend de Lamborghini Aventador van de bekende artiest/zanger Chris Brown doorzocht op wapens. Uiteindelijk bleek het vals alarm.

De LAPD, de Los Angeles Police Department, kreeg de melding dat de vriend waarmee Chris op een pre-Grammy’s feest in de Sayer nachtclub in Hollywood was, een wapen bij zich zou dragen. De politie wist de vriend van Chris uit de club te vissen maar hij droeg geen wapen bij zich. Daarop doorzocht de politie de Lamborghini Aventador van Chris maar ook daar werd niks aangetroffen.

De politie nam de tip zeer serieus mede omdat de 25-jarige Chris nou niet bepaald bekend staat als een lieverdje. Hij was hij in de zomer aan het optreden toen Suge Knight werd beschoten en vorige maand vielen er vijf gewonden tijdens een optreden in San Jose. Ook kreeg Chris vorige maand te horen dat hij zijn geplande tournee door de Verenigde Staten moet uitstellen omdat hij van de rechter eerst zijn taakstraf moet voldoen. Die kreeg hij opgelegd nadat hij zijn toenmalige vriendin Rihanna in 2009 bont en blauw sloeg.

Lamborghini Aventador
Van de $27 miljoen die Chris Brown waard zou zijn heeft hij overigens niet alleen een Lamborghini Aventador gekocht. Regelmatig verschijnt hij in de media wanneer hij weer eens achter het stuur zit van een dure bolide. Zo zou hij onder andere ook een Gallardo, Dodge Viper, Porsche 911 Turbo en een Bugatti Veyron bezitten.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.