Nieuws

Nederlander heeft eerste Capristo Carbon Edition uitlaat

De Lamborghini Aventador, een prachtige auto om te zien en misschien wel nog leuker om te horen. De 6,5 liter grote V12 jankt en schreeuwt en daar kunnen wij als autofans ontzettend van genieten. Toch kan het altijd nog beter…

Het aanpassen van de uitlaat van de Aventador is niet nieuw. Er zijn talloze filmpjes op YouTube te vinden van Aventadors met een iPE, Armytrix of Akrapovic uitlaat. Ook Capristo maakt en verkoopt uitlaatsystemen voor de Lamborghini Aventador maar sinds kort hebben zij een speciale variant voor de Aventador: de Capristo Carbon Edition uitlaat. De Aventador uit dit filmpje is de eerste ter wereld die dit systeem onder zijn auto heeft laten installeren en het resultaat is fantastisch! Het geluid wordt er nóg mooier op, hij schiet vlammen en hij voegt 20 pk toe aan de 700 pk die de Aventador standaard heeft.

Voor degenen die het gemist hebben: vorige week waren wij op pad met een Tesla Model S P90 D en deze Aventador. Wie er sneller is zie je in de filmpjes hieronder!

27-jarige petrolhead in hart en nieren! Mede-oprichter van Hart voor Auto's dat in 2018 inmiddels zijn 8ste levensjaar is ingegaan.