Koopt YouTuber Don deze Lamborghini van €282.500,- ?

Koopt YouTuber Don deze Lamborghini van €282.500,- ?

Gisteren schreven wij over de nieuwe auto van Royalistiq, maar ook zijn vriend Don de Jong is toe aan een nieuwe wagen…

Soms vraag je je wel eens af, waar doen die jongens het toch allemaal van? Inderdaad, het is ongekend hoe veel geld er wordt verdiend bij de huidige generatie influencers. Maar los van het feit dat ze veel geld verdienen gebruiken zij hun uitgaven ook daadwerkelijk om bepaalde zaken terug te verdienen. Want zeg nou eerlijk, hoe lekker is het voor deze jongens dat ”heel Nederland” bezig is met het feit dat zij een nieuwe auto kopen. Dit is simpelweg een bepaalde succesvolle manier van marketing.

Dat YouTuber Don de Jong al een tijdje op zoek is naar zijn nieuwe auto, is te zien in zijn vlogs. Hij is net als Royalistiq klant bij Rijt Auto’s en zijn volgende auto zal dan op zeker ook weer door John van der Rijt geleverd worden. Het gerucht gaat nu dan Don deze gifgroene Lamborghini Huracán Performante zal gaan kopen, wat denken jullie? Is dit te hoog gegrepen voor deze vlogger of zou hij deze wel kunnen betalen?

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.