Koopt Enzo Knol ook een Supercar?

Koopt Enzo Knol ook een Supercar?

Inmiddels is het wel bekend dat je doormiddel van YouTube video’s maken, je een hele hoop geld kan verdienen. En dat je hier een hoop leuke auto’s mee kan kopen.

Enzo Knol zette YouTube Nederland op zijn kop toen hij zijn Porsche Panamera 4S kocht. In de tussentijd heeft de 27 jarige YouTuber een indrukwekkend aantal auto’s gehad, waaronder zijn Jeep Trackhawk en zijn huidige Lamborghini Urus.

Afgelopen oktober werden wij echter verrast en bleek de YouTuber zijn Porsche nog in bezit te hebben en dus nooit verkocht te hebben. De vlogger gaf destijds aan dat hij het lastig vond afscheid te nemen van zijn “eerste” auto. Ook speelde de prijs die hij geboden kreeg op de auto een rol. Voor hem een duidelijk besluit om de auto in zijn bezit te houden.

Inmiddels heeft Enzo ruim 2,5 Miljoen volgers en zien wij hem en zijn vrienden steeds meer in het Supercar wereldje raken. Met een daaruit komende vraag: Koopt Enzo Knol binnenkort ook een Supercar?!
Het is niet ondenkbaar aangezien collega YouTubers als Royalistiq en Don De Jong inmiddels ook flink op dreef zijn. Wellicht een teken voor Enzo om een nieuwe bolide aan te schaffen.

Misschien dat de Porsche Panamera er dan toch uit gaat? Of zal Enzo zijn Lamborghini Urus eerder inruilen… Wij zijn in ieder geval erg benieuwd hoe de autocollectie van de jonge YouTuber zich verder zal ontwikkelen.

Thomas Heule