Ferrari 458 Justin Bieber
Nieuws

Justin Bieber’s gecrashte Ferrari 458 kopen? Het kan nu!

Ferrari 458 Justin Bieber

Hij is zo, zo mega dik, maar wel in het bezit geweest van je minst favoriete Canadees. Zou jij Bieber’s Ferrari 458 kopen, als je het geld had?

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, en aan de staat van de auto kan je het zeker niet zien, maar deze overdreven brede 458 is betrokken geweest bij een ongeluk. Van achter om precies te zijn. Bij het ongeval zijn de airbags echter niet afgegaan, waardoor er weinig aan te fixen viel. De auto is dus gewoon nog rijbaar.

Het voordeel van de Ferrari 458, is dat ze in overvloed zijn verkocht. Momenteel bevinden we ons ook op een punt, waar de prijzen alweer aan het dalen zijn en ze voor de ‘simpele man’ wat meer binnen bereik komen. Of dit voor de 458 van ‘The Biebs’ geldt is niet helemaal duidelijk. Zo heeft de verkoper, autoveiler Barrett-Jackson in Arizona, geen prijs vastgesteld en kunnen we slechts gissen wat het karretje moet opleveren. Door de naamsverbintenis met de tienerster zal het bedrag waarschijnlijk iets hoger liggen dan een ‘alledaagse’ Ferrari 458. Toch is dit niet het enige wat deze Italiaan speciaal maakt.

Zo springt de wide-bodykit van Liberty Walk direct in het oog, evenals de ‘Frozen Blue’ wrap die eromheen zit gewikkeld. De kit zelf brengt een hoop leuks met zich mee. Zo ontwikkelde Liberty Walk een bijna geheel nieuw exterieur, waar o.a. de splitters, bumpers en achterspoiler de meeste aandacht trekken. Binnenshuis is het eveneens een feestje geweest. De wagen is precies ingericht zoals JB dat wilde. En, gezien muziek op zich wel een ding is in zijn leven, gooiden ze er ook nog maar een 2.000 Watt 10″ subwoofer in, die mooi aansluit bij het audiosysteem. Daarbij is de auto nog lichtelijk aangepast door het alom bekende West Coast Customs. En dan te bedenken dat het aanvankelijk een ‘vrij onopvallende’ witte Ferrari 458 Italia F1 Edition was.

Er is dus meer dan genoeg wat de auto uniek maakt, maar is het voor jullie ook genoeg om het Justin Bieber stigma eraf te halen? Laat het ons weten op onze Facebook pagina!

Ferrari 458 Justin Bieber

Ferrari 458 Justin Bieber

Ferrari 458 Justin Bieber

Ferrari 458 Justin Bieber

Ferrari 458 Justin Bieber

Ferrari 458 Justin Bieber

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.