Koop jij de dikste Porsche Cayman van Nederland?

Koop jij de dikste Porsche Cayman van Nederland?

Een Porsche is voor menig autoliefhebber een droom om ooit nog eens te mogen bezitten. Vaak wordt er dan gedacht aan een 911, terwijl er tegenwoordig veel meer begeerlijke modellen zijn. Zo ook deze Porsche Cayman, en niet zomaar eentje! Porsche liefhebber Paul is toe aan een nieuw speeltje en zet zijn geliefde Cayman te koop. Hij vertelt je er graag meer over!

De enige TechArt in Nederland
Van dit type Porsche Cayman is er maar één op Nederlandse platen. Een klein jaar geleden is de auto naar TechArt Nederland gebracht, dat naast Porsche Centrum Gelderland gelegen ligt. Daar is die een goeie 2 weken onder handen genomen en heeft geresulteerd in de auto hoe die nu is! Overal waar ik kwam werd er geweldig op gereageerd.

Neurotisch zuinig?
Die term klink misschien gek, maar ik zit er niet ver vanaf. De auto heeft altijd binnen gestaan en met mooi weer gereden. Desondanks dat heb ik de auto altijd goed schoon gehouden met de beste producten en ook beschermd. In Maart 2021 heeft de auto nog een volledige detailing genoten. De sportstoelen heb ik bij een leerherstel bedrijf volledig nieuw laten maken begin dit jaar en het stuurwiel is volledig nieuw bekleed met vers zijdezacht leer.

Onderhoud is behoud
Dat is hoe ik er over denk. De auto is netjes onderhouden bij Porsche en een Porsche specialist volgens schema. Ook tussen het onderhoudsschema door is de olie extra keren vervangen omdat het toch het bloed van je motor is. Zo zijn ook de remmerij voor en achter preventief vervangen, dus die zijn gloedje nieuw!

Extra extra extra
Toen ik de auto kocht heb ik hem dagelijks gereden en pas sinds vorig jaar was het een auto voor erbij. Omdat ik de auto eerder dagelijks reed vond ik het belangrijk dat die wat extra luxe bood en is om die reden Apple CARPLAY ingebouwd die te gebruiken is. Hierdoor kan ik Google Maps, Flitsmeister, Spotifiy en nog veel meer handige apps gebruiken en ook bel ik via CarPlay. (Android auto zit er ook in)

De auto is voorzien van een Porsche uitlaat met kleppensysteem hierin gezet. Hierdoor is kun je kiezen voor een beschaafd 6-cilinder geluid of een donker en brullend geluid wanneer je hier zin in hebt.
Van 0-100km/u sprint de auto in 4.5 seconden.

Had ik al gezegd dat dit de enige TechArt Cayman S in Nederland is? Interesse? Klik HIER voor de advertentie.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.