Koop jij de de Lamborghini die Dave Roelvink crashte?

Koop jij de de Lamborghini die Dave Roelvink crashte?

Het is inmiddels alweer anderhalve maand geleden dat Dave Roelvink in het centrum van Amsterdam een ongeluk veroorzaakte met een geleende Lamborghini Huracán. Inmiddels blijkt de auto nog prima te repareren en wordt hij te koop aangeboden.

De Lamborghini heeft een flinke klap gekregen maar het betreft gelukkig voornamelijk alleen de voorzijde van de auto. Het goede nieuws is dan ook dat de kostbare V10 bespaard is gebleven en dat de auto niet total loss is verklaard. Inmiddels is de Lamborghini met 52.466 kilometer op de teller ontdaan van zijn bruin/bronze wrap en wordt hij te koop aangeboden. Ondanks de schade moet hij toch nog een flinke €114.750,- opleveren. Ter vergelijking: de goedkoopste Lamborghini Huracán (zonder schade) van Nederland die momenteel te koop staat kost je €178.888,-.

De auto was eigendom van Mohamed Lemhadi, online beter bekend als Mobicep en hij heeft in de tussentijd niet stilgezeten! Zo schafte hij eerder deze maand al een Rolls-Royce Dawn aan en vandaag heeft hij wederom een Lamborghini Huracán aan zijn wagenpark toegevoegd. Ditmaal een Lamborghini Huracán Spyder die volgens de RDW-gegevens een nieuwwaarde vertegenwoordigde van €343.498,-. Het is niet bekend hoeveel Mobicep voor de auto heeft betaald.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.