Nieuws

Koop deze Mercedes G63 AMG voor slechts €80.000,-!

Het importeren van een tweedehands auto kan erg aantrekkelijk zijn!

Bij het importeren vanuit bijvoorbeeld Duitsland is de aanschafprijs vaak stukken lager dan wat je in Nederland betaalt, zelfs wanneer je de invoerrechten en BPM hebt betaalt. Zo kun je een auto bijvoorbeeld ook uit Oostenrijk halen waar in dit geval een serieuze wagen te koop waar menig autoliefhebber naar zal omkijken: een heuse Mercedes-Benz G63 AMG!

De kilometerstand is een schamele 4721 kilometer en de nieuwprijs voor zo’n wagen ligt rond de €230.000,-, maar naar schatting is het openingsbod voor dit exemplaar €80.000,- euro exclusief BTW/BPM. Hoe dat komt? Eén klein detail: het is een Mercedes-AMG met flinke schade. De voor- en achterkant liggen compleet in puin en bovendien zijn de airbags afgegaan. Maar met genoeg tijd en liefde valt het wel weer te repareren. Dus, altijd al een dikke Mercedes-Benz G63 AMG willen hebben? Voor een relatief goeie prijs en wat extra tijd heb je een dikke wagen met 585 pk op de oprit. Ik zeg; doen! De auto wordt te koop aangeboden via Meinunfallauto.

[UPDATE]
De auto is niet meer te vinden op de website van Meinunfallauto. Het lijkt erop dat de auto inmiddels is verkocht.

27-jarige petrolhead in hart en nieren! Mede-oprichter van Hart voor Auto's dat in 2018 inmiddels zijn 8ste levensjaar is ingegaan.