Koop deze Lamborghini Urus wanneer je niet wilt wachten!

Koop deze Lamborghini Urus wanneer je niet wilt wachten!

Lamborghini Urus

De Lamborghini Urus wordt een verkoopkanon, dat is wel een ding dat duidelijk is geworden de laatste maand. Maar besluit je nu om er een te gaan bestellen, dan krijg je een plekje toegewezen op een lange wachtlijst…

En het woord ‘wachten’ komt niet voor in de vocabulaire van mensen die een groot genoege portemonnee hebben om per direct een vrijstaand villa af te tikken. Nee, voor de vermogende mens die twijfelde over een Lamborghini Urus, maar er nu toch heel graag een wil hebben, hebben wij de oplossing!

‘Jay’, zoals de Marktplaats-adverteerder zich noemt, zorgt ervoor dat er eind november, begin december een gitzwarte Lamborghini Urus met nog maar 0 kilometer op de teller naar Nederland komt en deze kan van jou zijn. Wat we dan weer jammer vinden aan Jay’s beschrijving, is dat zijn foto’s om te huilen zijn (en die van het interieur missen) en de optielijst mist, ‘Bomvol met bijna alle opties’ is nou niet de manier om een auto te presenteren waar je een prijskaartje aan hangt van €365.000,-.

Met dit prijskaartje is de Urus ook €30.000,- tot €40.000,- duurder dan de modellen die nu rondrijden op Nederlands kenteken. Dus, is de Urus het wachten waard of zou je deze Urus kopen? Tipje van ons: zeg tegen Jay dat je bij de aankoop van de auto ook zijn Hermes-riem wil, zijn Cartier-ringen, 3 van zijn Chanel-tassen en een lading verse krab wil. (Check zijn overige advertenties) Jij een mooie auto en is je vriendin ook weer blij!

Lamborghini Urus

Lamborghini Urus

 

 

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.