Nieuws

Komt er eindelijk een M3 Touring?

Een tijdje terug werd de nieuwe BMW 3 Serie onthuld, de G20 generatie. Maar van een Touring was nog geen sprake, die wordt onthuld op de Geneva Motorshow in 2019. Maar volgens insiders is er grote kans dat er nog iets leuks aan komt…

Volgens de geruchten gaat het om een heuse BMW M3 Touring. En deze keer is het niet een uniek project zoals bij de E46 het geval was, maar om een echt productiemodel. Naast de Mercedes C63 AMG Estate en de Audi RS4 Avant zou je toch ook verwachten dat BMW een directe concurrent zou produceren, al was ‘ie altijd absent in het rijtje van snelle familiewagens. Dat de Touring nog niet officieel onthuld is, betekent niet dat designers zich niet uitleven; er staan genoeg designs op het internet. Ook is het nog volledig onbekend wat de prestaties van de wagen zullen zijn, maar als we kijken naar de Audi RS4, die 450 PK levert, kunnen we wel verwachten dat BMW er overheen zal gaan.

Niks is zeker, maar hopen kan altijd. In de tussentijd kunnen we onze ogen trakteren op alle digitale foto’s die op het internet verschijnen.

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.