Kom maar door: BMW M4 G82 Shooting Brake

Kom maar door: BMW M4 G82 Shooting Brake

Wij van Hart voor Auto’s zijn helemaal weg van de Shooting Brake-carrosserie, hoe weinig ze ook in productie zijn tegenwoordig. Maar gelukkig zijn er zogenaamde coachbuilders die auto’s hebben gebouwd zoals de Ferrari 612 Scaglietti SB, de Zagato Shooting Brake, maar ook de Arteon Shooting Brake van Volkswagen is een oogstrelende auto om te zien.

Terug naar deze M4 Shooting Brake! Ook al betreft het hier nog maar een render, wat ons betreft moet BMW deze M4 meteen opnemen in hun modellengamma. De M4 Shooting Brake lijkt een liefdesbaby te zijn van de BMW Z3 Coupe en de Ferrari FF en vanaf nu zie jij die invloeden ook terug in deze auto. Aan de kenmerkende grill is uiteraard niet gesleuteld, maar met de aangepaste carrosserievorm komen de heupen van deze coupe heerlijk breed uit. Het zicht in de achteruitkijkspiegel zal beperkt zijn vanwege de smaller aflopende carrosserie, maar daarentegen hebben de passagiers op de achterbank wel meer dan genoeg hoofdruimte.

Maar, hoe graag we ook willen dat deze auto binnenkort te zien is op het Europese wegennetwerk, het zal vooralsnog bij dromen blijven…

Bron: @Sugardesign_1

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.