Koenigsegg Agera X aanwezig op Spring Event 2014!

Koenigsegg Agera X aanwezig op Spring Event 2014!

Koenigsegg Agera X & CCXR - www.hartvoorautos.nl

Gisteren, 5 april 2014, organiseerden wij namens Petrolhead Events het jaarlijkse Spring Event nabij het vliegveld van Weeze in Duitsland. Ook dit jaar was het weer een daverend succes met ontzettend veel exclusieve bolides. Ik noem op; tweemaal Bugatti Veyron, Lamborghini Murcielago LP670-4 SV, Ferrari 458 Speciale, Mercedes-Benz CLK DTM AMG, SLS Black Series en ga zo maar door!

Als klap op de vuurpijl kwam het Duitse bedrijf PACE ook nog eens langs met een bijzondere Koenigsegg CCXR en een nóg bijzondere Koenigsegg Agera X! Hier is er maar één van gemaakt en ook de enige met een matte zwarte lak. Deze heeft een 4.7-liter twin-turbo V8 onder de kap die zo’n 910 pk produceert waarmee hij in 3 seconden op de 100 km/h zit en de topsnelheid ligt boven de 400 km/h!

Een andere auto die veel aandacht trok was de zwarte McLaren 12C welke was uitgerust met een Akrapovic uitlaatsysteem waardoor hij enorme vlammen spuwde! De komende tijd zullen de foto’s en video’s van het Spring Event 2014 binnenkomen dus stay tuned voor nog veel meer!

Foto door E Peek Photography

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.