Knallend het jaar uit: Driftbattle in de sneeuw!

Knallend het jaar uit: Driftbattle in de sneeuw!

Hellcat Z06

Het is die tijd van het jaar dat het overal wit ziet van de sneeuw, behalve in Nederland natuurlijk… Als supercareigenaar kun je je auto dan binnen laten staan ‘want er zou maar iets kunnen gebeuren’. Maar je kunt ook gewoon een driftbattle houden!

De 707 pk sterke widebody, met het o zo toepasselijke kenteken ‘OBESE’, opent het ballet en geeft de wagen eens flink de sporen. De supercharger spoelt alsof zijn leven er van af hangt. Het zal je misschien opvallen dat er steeds meer videos verschijnen van Hellcat’s die er eens flink van langsgegeven worden, maar he, de auto wordt gebruikt waarvoor die is gemaakt en dat vinden we alleen maar mooi!

Na een tijdje stapt de 650 pk sterke zilveren tijger alias de Chevrolet Corvette Z06 ook de dansvloer op en zo wordt het een mooi potje synchroonschaatsen. (Is dat een bestaand woord? Weet ik niet, maar je snapt precies wat ik bedoel!). We kunnen het nu gaan hebben over welke auto je voorkeur heeft of welke auto het beste donuts kan draaien, maar laten we voor nu gewoon even genieten van dit stukje automotive-kunst. Uiteindelijk hebben we allemaal een hart voor auto’s, in welke vorm dan ook, toch?

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.