Klapper van de week: Huracan gaat door de lucht!

Klapper van de week: Huracan gaat door de lucht!

Een supercar heeft een vermogen voorhanden waar je gezond verstand voor nodig hebt. De engineers van de auto staan garant voor de degelijkheid van de krachtpatser en jij moet bedachtzaam omgaan met het vermogen.

Ook als je op het circuit rijdt. Maar wanneer de techniek je in de steek laat, ben je nergens. Dit bewijst Sheena Monk in haar Lamborghini Huracan Super Trofeo. Afgelopen weekend schoot de pijlsnelle geprepareerde Lambo lijnrecht rechtdoor op weg naar de ‘The Corkscrew’ van het Laguna Seca-circuit.

Het resultaat is duidelijk: de Super Trofeo EVO beukt de bandenstapel in op standje ‘vol gas’ om daarna de lucht in te paraderen en rondjes te draaien op een manier waar een schoonspringer jaloers van wordt. En dan te bedenken dat Lamborghini nu een officieel statement af heeft gegeven dat de remmerij gewoon werkte… Sheena is in ieder geval overgebracht naar het ziekenhuis en is stabiel.

Lamborghini Huracan Crash

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.