Kim Dotcom is nog steeds stinkend rijk

Kim Dotcom is nog steeds stinkend rijk

Kim Dotcom, ken je hem nog? Zijn echte naam is Kim Schmitz en hij werd in één klap wereldberoemd toen hij in 2012 met veel machtsvertoon werd opgepakt in zijn mansion in Nieuw-Zeeland. Wat had hij gedaan? De Duits-Finse internet ondernemer is de oprichter van Megaupload en werd beschuldigd van inbreuk op auteursrechten en een tal van andere zaken zoals het witwassen van geld, afpersing en fraude.

Al met al werd zijn €30 miljoen kostende villa bestormd en werden er 18 auto’s in beslag genomen want ja, Kim is een echte autoliefhebber. Voor zijn arrestatie kon je hem bijvoorbeeld al kennen als opvallende verschijning tijdens de Gumball 3000. De politie omkopen of andere deelnemers de weg af duwen, daar draaide hij zijn hand niet voor om. Ook hield hij van het personaliseren van de kentekens voor zijn auto’s. Zo droegen zijn auto’s onder andere de kentekenplaten ‘GOOD’, ‘AND’ en ‘EVIL’ maar ook de platen met de teksten ‘GOD’, ‘MAFIA’, ‘KIMCOM’ en ‘GUILTY’ prijkten op zijn dure bolides. Hieronder vind je een lijstje:

Mercedes-Benz CLK DTM AMG: GOOD
Mercedes-Benz CLK DTM AMG Cabriolet: AND
Mercedes-Benz CLK DTM AMG: EVIL
Mercedes-Benz S65 AMG L: CEO
Mercedes-Benz E63 AMG: STONED
Mercedes-Benz ML63 AMG: GUILTY
Mercedes-Benz CL65 AMG: KIMCOM
Mercedes-Benz ML63 AMG: MAFIA
Mercedes-Benz G55 AMG: POLICE
Mercedes-Benz CL63 AMG: HACKER
Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé: GOD

Ohja, zoals je ziet was hij een behoorlijke liefhebber van het merk Mercedes-Benz! Dat Kim Dotcom doet waar hij zin in heeft is wel duidelijk en hoewel het een tijdje stil is geweest rondom zijn persoon, laat hij nu op een opvallende manier weten dat het nog steeds goed met hem gaat! Hij heeft een heus album opgenomen met een single met de titel ‘Good Life’. Op zijn YouTube-kanaal heeft hij onder zijn videoclip geschreven: ‘A fat kid and school dropout from a poor family made his dreams come true. You can do it too‘.

De videoclip kun je hierboven bekijken en wil je nou meer weten over Kim Dotcom, surf dan naar… Kim.com!

Kim Dotcom

Kim Dotcom

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.