Keuzestress? Niet nodig, koop gewoon een 918 Spyder en 911 R!

Keuzestress? Niet nodig, koop gewoon een 918 Spyder en 911 R!

 

918 Spyder

Schotelden we jullie eerder deze week al de prachtige AMG-collectie van Michael Fox voor die in de veiling ging, nu is het weer raak met een duo van Porsche’ meest rauwe auto’s van dit moment: Een Porsche 918 Spyder en 911 R, met nagenoeg geen kilometers op de teller…

Eigenlijk verschillen wij gewone mensen niet veel met de mensen die veel geld hebben. Van binnen zijn we allemaal kinderen en houden we van spelen. Alleen hebben die rijke mensen meer tijd en meer geld om mee te spelen, dus zoals het jongens betaamt, gaan ze dan hun droomgarage in elkaar zetten. Ze kopen de auto’s die ze willen in de kleuren die ze willen en ja, dan krijg je zoiets als twee voor elkaar bestemde Porsches.

‘Waarom zijn ze voor elkaar bestemd?’ hoor ik je denken. Laten we beginnen bij het chassisnummer, beide auto’s hebben het nummer 290 meegekregen. En alsof dat nog niet genoeg broederschap was, heeft de eigenaar ze besteld in een contrasterende duo-tone lak. De 911 R kreeg een laagje Acid Green mee en wat contrasterende zwarte accenten op het exterieur. De 918 Spyder doet het andersom, een zwarte lak met wat Acid Green op de keramische remmen maken de duo-tone compleet.

Maar nu komt het meest verbazingwekkende. De kilometerteller van de 911 R heeft misschien een half uurtje bewogen, de kilometerstand is namelijk 37 mijlen, nog geen 60 kilometer! En de 918 Spyder moet zijn eerste beurtje ook nog krijgen, want met net 2.300 mijlen op de teller, 3.700 kilometer, is de auto nog niet eens ingereden. En waarom ze de verkoop in gaan? Misschien dat deze eigenaar plek nodig heeft voor iets nieuws, het verhaal van Michael Fox en zijn Black Series AMG-collectie.

De verwachting is dat dit duo een bedrag in het miljoen op gaat brengen. Heb je dit liggen? Koop ze dan asjeblieft en jaag ze over het circuit, het asfalt waar de auto’s voor gemaakt zijn. Enneh, vergeet dan niet ons de beelden te sturen he!

918 Spyder

918 Spyder

918 Spyder

918 Spyder

918 Spyder

 

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.