Karaoke in je Tesla: vanaf nu kan het!

Karaoke in je Tesla: vanaf nu kan het!

De Tesla Car-aoke is geen 1-april grap. Tesla heeft in China dit nieuwe product geïntroduceerd: een speciale microfoon met ingebouwde karaoke-optie! Is het nog een ver-van-je-bed-show voor ons Hollanders? Ja, dat nog wel, maar het komt sneller onze kant op dan jij denkt.

De microfoon is op dit moment alleen nog te bestellen via de Chinese website van Tesla en voor omgerekend €168,- krijg je een set van 2 microfoons welke je in kunt pluggen in je auto. Maar er zal vast iemand uit een ander land proberen om de microfoons te bestellen. If so, laat ons dan weten of het gelukt is!

Waarom alleen in China?

Vanwege het Chinese Nieuwjaar, wat op het moment van schrijven plaatsvind, heeft Tesla de karaoke-functie aan hun update toegevoegd. Daarnaast kun je deze microfoon ook gebruiken voor bepaalde games en zelfs TikTok.

Een leuk detail: snel na het moment dat Tesla de microfoon online zette, crashte de website vanwege de stormloop op de microfoons. Tesla heeft nog een hoop meer leuke features te koop om je Tesla mee op te leuken, maar ook een mok met de term ‘S3XY’ erop staat in de webshop. Dat is gek, tot je beseft dat S3XY staat voor de modellenreeks van Tesla.

Wat een vent is Elon Musk ook he…

Bron: Tesla

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.