In detail: Justin Biebers Ferrari 458 Liberty Walk

In detail: Justin Biebers Ferrari 458 Liberty Walk

Je kunt zeggen wat je wilt maar Justin Bieber is goed bezig! Qua muziek begint ‘ie steeds meer een volwassen stijl te krijgen die niet meer alleen wordt gewaardeerd door gillende tienermeisjes.

Los daarvan is Justin altijd al een liefhebber geweest van mooie en snelle auto’s en hij is niet het type dat nieuwe auto’s koopt ‘omdat het kan’. Deze Ferrari 458 Italia kocht hij namelijk al enkele jaren geleden en heeft hij al diverse keren aangepast. De auto was oorspronkelijk wit maar werd door Justin al gauw naar West Coast Customs gebracht voor een mat blauw stickertje. Enige tijd later werd dit verruild voor een rood stickertje.

In augustus dit jaar was het echter tijd voor een grotere make-over en werd de auto nogmaals aangepast door West Coast Customs. Ditmaal werd een Liberty Walk LB Performance kit aangemeten met de welbekende brede wielkasten, flinke splitters, spoilers en diffuser. Daarnaast werd de auto op prachtige Forgiato Wheels gezet en werd de klus afgemaakt met een Frozen Blue wrap.

Er verschenen helaas niet zo heel veel foto’s van deze Liberty Walk Ferrari online, maar nu hebben we een zogenoemde ‘walk around’ video voor je gevonden. Zeg eens eerlijk; zou jij niet voor één dag in je leven Justin Bieber willen zijn om te kunnen genieten van deze prachtige Ferrari?

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.