Justin Bieber aangehouden met Ferrari 458 Italia

Justin Bieber aangehouden met Ferrari 458 Italia

Dat Justin Bieber bakken met geld verdiend mag wel duidelijk zijn. Of je nou van zijn muziek houdt of niet, feit blijft dat hij velen tienermeisjes het hoofd op hol brengt. Natuurlijk rijdt Justin Bieber niet in een gewone auto maar bezit hij een aantal leuke speeltjes.

Justin Bieber Pulled Over Fisker Karma - www.hartvoorautos.nl
Dat hij zich in het verkeer niet altijd aan de regels houdt dat wisten we al. Zo kwam hij al eerder in het nieuws met zijn Fisker Karma en zijn Cadillac CTS-V welke onder handen is genomen door het bekende West Coast Customs. Met zijn chrome Fisker werd Bieber zelfs tweemaal aangehouden; beide keren voor een snelheidsovertreding.

Justin Bieber Pulled Over Cadillac CTS-C WCC - www.hartvoorautos.nl

Met de Cadillac werd hij om een andere reden aangehouden. Justin reed op de middelste van drie rijbanen, toen hij plotseling zonder enige aankondiging zijn stuur naar links draaide. Een oplettende agent zag het gebeuren en liet Justin stoppen. Echter was het een vriendelijke agent welke Justin er met een waarschuwing vanaf liet komen.

Nu was het afgelopen dinsdagavond weer raak en kwam Bieber er niet vanaf met een waarschuwing. Ditmaal reed hij in een witte Ferrari 458 Italia door de straten van West Hollywood toen hij werd opgemerkt door de lokale politie. Het is onbekend voor welke overtreding hij op de bon is geslingerd maar naar alle waarschijnlijkheid voor een snelheidsovertreding.

Justin Bieber Pulled Over Ferrari 458 Italia - www.hartvoorautos.nl

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.