Justin Bieber gearresteerd voor straatracen en rijden onder invloed van alcohol in Lamborghini

Justin Bieber gearresteerd voor straatracen en rijden onder invloed van alcohol in Lamborghini

Donderdagochtend, lokale tijd, is zanger Justin Bieber gearresteed door de politie van Miami op verdenking van straatracen en het rijden onder invloed van alcohol.

Het voorval vond plaats om 04:00 uur in Miami Beach en Bieber werd aan de kant gezet in een gehuurde Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder, samen met een tweede auto, een Ferrari 430 Scuderia Spider 16M. Vervolgens kon Bieber een alcoholtest niet met goed gevolg afleggen en werd hij in hechtenis genomen, laat de politie weten. De andere bestuurder werd ook gearresteerd. Zij worden later vandaag overgeplaatst naar de Miami-Dade County-gevangenis.

De arrestatie vanochtend is de voor de Canadese 19-jarige popster de zoveelste keer dat hij zich in de nesten werkt. Een buurman van Justin Bieber in Los Angeles Bieber beschuldigde de zanger onlangs nog van het veroorzaken van duizenden dollars aan schade door middel van het gooien van eieren op zijn huis. Toen werd er ook drugs gevonden in het huis van Bieber, er werd toen een andere bewoner van het huis gearresteerd.

Buurtbewoners klaagden in 2013 steen en been over het rijgedrag van Bieber in de woonwijk; hij zou vaak hard en onvoorzichtig door de wijk scheuren.

Bron: NBC News

Vorig jaar werd Justin Bieber nog gespot in een witte Lamborghini Aventador:

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.