Jon Olsson koopt verlengde Rolls Royce Phantom

Jon Olsson koopt verlengde Rolls Royce Phantom

De man met oneindig veel geld, precies weet hoe je een auto aan moet pakken en dit dan daadwerkelijk uitwerkt.

Jon Olsson is onder vele van jullie vast bekend door zijn bizarre autohistorie en projecten met camowrap. Inmiddels is het ruim 5 jaar geleden dat hij echt onder de aandacht kwam, toen hij besloot een Audi RS6 te kopen en deze, zacht gezegd, wat te kietelen.

Met een bizarre widebody en een vermogen van bijna 1000 pk, wat een
0-100 km/h tijd van rond de twee seconden oplevert. Was het een waar monster om te zien maar ook om te horen. Sindsdien is het alleen maar gekker geworden. Zo kocht de freestyle skiër daarop volgend een Lamborghini Murciélago, natuurlijk in de welbekende camowrap. Maar om dit keer echt een statement te zetten, schroefde hij zijn winterbanden vol met spikes en reed hij vol gas een skipiste op!

In de tussentijd heeft Olsson onder meer twee andere Audi RS6’en in zijn bezit gehad, een Mercedes-Benz AMG 4×4², een Lamborghini Huracan met bijna 900pk en de welbekende Rolls Royce Wrait, aka “George” The Rolls.

Inmiddels heeft de freestyle skiër samen met zijn vrouw, Janni Deler, een kleine autoliefhebber ter wereld gebracht. En is hij van plan het rustiger aan te doen. Dit houdt niet in dat zijn auto keuze saai gaat worden. Sterker nog, Jon Olsson heeft drie dagen geleden op zijn YouTube kanaal een video geplaatst over zijn nieuwste aanwinst. De hagelnieuwe Rolls Royce Phantom, maar om deze net weer wat meer uitstraling te geven, als Long Wheel Base versie.

Wij zijn vooral erg benieuwd of en wat Jon in petto heeft voor de nieuwe Rolls Royce en per wanneer wij hier weer extra van mogen genieten. Kortom, houd hem zeker even in de gaten op YouTube en Instagram.

Ondertussen houden wij jullie hier op de hoogte van de mogelijke ontwikkelingen!

Thomas Heule