Jon Olsson heeft alweer genoeg van zijn Rolls-Royce

Jon Olsson heeft alweer genoeg van zijn Rolls-Royce

Jon Olsson Rolls-Royce Wraith

Blijkbaar is George niet zo’n fan van de bergen. Had de in Monaco wonende skiër wel eerder kunnen bedenken!

Dat Jon auto’s verteert alsof het gehaktballen zijn van de Ikea is geen geheim. Ondanks dat we zijn ambitieuze plannen ondertussen wel enigszins gewend zijn, lijkt het alsof er deze keer een verkeerd is gevallen. Sneller dan dit wilde hij namelijk nog niet van zijn wagen af. Het lijkt dan ook als gisteren dat ik het artikel schreef dat hij eindelijk klaar was. Helemaal ongegrond is het niet, aangezien hij hem ongeveer 6,5 week geleden mocht ophalen!

Of het heel lang zal duren voordat George een ander baasje vindt, lijkt ons sterk. Tenminste, dat is wat de geschiedenis ons leert. Naar eigen zeggen kreeg hij vorige keer, toen hij zijn Lamborghini te koop zette, binnen 24 uur zo’n 50 oprechte biedingen. Het valt dus wel te verwachten dat de Wraith, die eveneens zijn trademark livery draagt, ook aardig in de smaak zal vallen. Dat Jon bereid is zijn Rolls-Royce tegen een goed bod weg te doen is helemaal prima, maar hij zal dan toch zeker niet zonder auto zitten?

Welnee! De beste man is immers constant op zoek naar speelgoed! In dezelfde post waarin hij het afscheid van George aankondigt, maakt hij direct duidelijk bezig te zijn met een volgend project. Het betreft een auto die Monaco en haar ruige, bergachtige omgeving iets beter aankan. Het krankzinnige vermogen dat de Wraith enkel en alleen naar de achterwielen stuurt, gaat immers niet zo goed samen met de wegen in en om de Côte d’Azur, zeker met het najaar in aantocht. De opvolger, een G 500 4×4², is dan ook in veel opzichten een complete ommekeer van smaak.

Jon kennende, zal het niet heel lang duren voor hij Mercedes’ gruwelijkste terreinwegen aan ons zal tonen. We houden hem in de gaten!

Jon Olsson Rolls-Royce Wraith

Jon Olsson Rolls-Royce Wraith

Jon Olsson Rolls-Royce Wraith

Jon Olsson Rolls-Royce Wraith

Jon Olsson Rolls-Royce Wraith

Jon Olsson Rolls-Royce Wraith

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.