Joel Beukers vlamt (letterlijk) met 1.250PK Audi R8 Twin Turbo

Joel Beukers vlamt (letterlijk) met 1.250PK Audi R8 Twin Turbo

Hij wil graag meer aandacht met zijn nieuwe vuurspuwende Audi.

Joel Beukers zal bij velen vooral bekend zijn door zijn motiverende speeches óf wellicht het gouden wagenpark (waaronder de gouden 812 Superfast). Zijn Audi R8 Twin Turbo heeft inmiddels geen goud jasje meer, maar krijgt nog wel wat aandacht van de Nederlander. “Direct vol gas op de Autobahn in Duitsland waar geen snelheid limits zijn, snap je“, roept Beukers in de video.

Absolute Motors mag Audi R8 aanpakken

Joel Beukers kocht zijn Audi R8 uit 2017 ongeveer 7 maanden geleden, maar kwam maar weinig voorbij. Nu heeft hij de Duitse wagen aan Absolute Motors toevertrouwd. En het resultaat is maar liefst 1250 pk. Met gemak tikt het snelheidsnaaldje de 350 km/u aan. “Dit ding gaat echt als een jekko”, vertelt hij terwijl hij bij het tankstation staat.

Joel Beukers legt ‘Ijszakken-koeling’ uit

Natuurlijk vragen deze bizarre motorprestaties om een speciale behandeling. Zo moet hij de R8 blijven koelen met zakken vol ijs, aangezien de sportwagen koelvloeistof blijft lekken. In zijn video geeft hij hier een demonstratie van. Een reden voor dit mankement is misschien zelf snel te vinden.

Vuurspuwende Audi R8

Een snellere Audi R8 is niet genoeg voor de 34-jarige lifestyle-coach. Later in de video stapt hij de wagen in om wat gas te geven: de Audi R8 Twin Turbo blijkt vlammen te kunnen spuwen. En ook het geluid stelt ons niet teleur. We raden dan ook aan gewoon de beelden hieronder te bekijken:

Video: © Joel Beukers / Youtube

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!