Joel Beukers maakt óók zijn Lamborghini Urus goud

Joel Beukers maakt óók zijn Lamborghini Urus goud

Wanneer Joel Beukers een nieuwe auto aanschaft weet je dat deze in no time goud wordt gewrapt. Begin dit jaar werd zijn Rolls-Royce Phantom ingeruild voor een Lamborghini Urus, en nu is het zover: hij is goud!

In de garage van de sportman kun je naast de Urus ook een Lamborghini Huracán, Ferrari 812 Superfast en Maserati Quattroporte vinden. Deze drie sportwagens ondergingen eerder al een goud kuurtje bij Absolute Motors en nu is dan ook eindelijk de Urus aan de beurt. Echter is het niet alleen bij een gouden wrap gebleven en zien we ook enkele andere opvallende details. Zo zien we een Nero Aero Package met enkele carbon fiber onderdelen zoals een front splitter, een diffuser en een opvallende dakspoiler. Ook vallen de nieuwe wielen op, dit zijn flinke exemplaren van Urban Automotive.

Inmiddels staan er al zo’n 47 Lamborghini Urus op Nederlands kenteken en die van Beukers was nummer 45. Volgens de RDW-gegevens zou de Urus een cataloguswaarde hebben gekend van €317.348,-. De 4,0-liter V8 Twin Turbo onder de kap is overigens goed voor 650 pk en 850 Nm koppel, waarmee een sprintje van 0 tot 100 km/h in 3,7 geklaard is. De topsnelheid ligt op 305 km/h.

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.