Ook de Huracán van Joel Beukers gaat voor goud

Ook de Huracán van Joel Beukers gaat voor goud

Mocht je hem eens spottten, stuur je kiekje naar Carparazzi!

Als je de ondernemer en fitnessfanaat niet van zijn video’s en kreten als “we breken die hele tent af” of “pure winst” kent, heb je misschien zijn bedrijfsauto’s wel eens voorbij zien komen. Zijn vernielde, maar inmiddels gerepareerde Maserati Quattroporte en zijn pas in ontvangst genomen Lamborghini Huracán behoren ogenschijnlijk niet tot de standaard, maar Joel Beukers gebruikt ze wel degelijk om zichzelf zijn verschillende bedrijven te promoten.

“We gaan voor goud” heeft inmiddels zo’n stempel gedrukt dat meneer Beukers geen andere optie zag dan beide wagens in diezelfde kleur te wrappen. Terwijl de goedkopere van het stel de behandeling al eerder voor de kiezen kreeg, moest de Lamborghini ongeduldig op zijn beurt wachten om in het royale kleurtje gewikkeld te worden. Tot vandaag, zo maakt Joel in zijn nieuwste video bekend. Wat betreft de wrap heeft hij duidelijk zijn huiswerk gedaan, gezien de Huracán een tijdje in de shop van Absolute Motors heeft mogen spenderen. Die ken je allicht nog wel van hun werk aan George, de Wraith die waarschijnlijk niet lang meer van Jon Olsson zal zijn.

Normaal goud is overigens nog nét niet speciaal genoeg voor een wagen als de Huracán. Om deze reden kwam Absolute Motors met iets dat zich wat comfortabeler zou moeten voelen in de leefomgeving van een Lamborghini: een chroom gouden folie. Laat er dus vooral geen twijfel over zijn dat de ondernemer zijn zaakjes op orde heeft.

Joel Beukers Lamborghini Huracan

Joel Beukers Lamborghini Huracan

Joel Beukers Lamborghini Huracan

Joel Beukers Lamborghini Huracan

Joel Beukers Lamborghini Huracan

Harry Verolme

Wist als klein kind al dat hij betaald wilde worden om in auto's rond te tuffen. Tegenwoordig gebeurt dat ook, soort van. Heeft naast schrijven en autorijden een ongezonde obsessie voor sushi en hip-hop.