Joel Beukers koopt ultieme auto, Mercedes G63 6×6!

Joel Beukers koopt ultieme auto, Mercedes G63 6×6!

Bekend van het voor goud gaan, hard schreeuwen en natuurlijk de “scoopie d’r bij”. De zaken bij Beukers gaan goed en dus komt er een nieuwe wagen…

Wie de Instagram sportman al een tijdje volgt was misschien al op de hoogte, Joel Beukers ging een nieuwe auto kopen. De afgelopen dagen verschenen er dan ook regelmatig steak peaks die voor de oplettende volger kon leiden tot de vroege onthulling van de nieuwe bolide.

Maar voor wie het ontgaan was, brengen wij het nieuwtje nogmaals voor je naarbuiten. De man bekend van “scoopie d’r bij” het harde schreeuwen en niet te vergeten de schijven door het dak heen rammen, heeft zichzelf namelijk getrakteerd op de grootst en meest opvallende auto die er te kopen valt. Beukers heeft namelijk de machtige Mercedes G63 AMG 6×6 aangeschaft.

De auto gaat vandaag de dag, afhankelijk van de staat van de auto, voor bedragen ruim boven de €700.000,- naar een nieuwe eigenaar. De gouden Lamborghini Urus heeft dus plaats moeten maken voor een monster van 3775 kilogram. Onder de kap ligt een 5,5 liter V8 Biturbo dat goed is voor 544 pk en 760 Newtonmeter aan koppel. 
Kwa topsnelheid levert Beukers wat in, de auto gaat niet harder dan 160 km/h en behaalt 100 kilometer per uur in 7 seconden. Maar de looks, ruimte en opvallendheid maken dit alles meer dan goed.

Of Beukers de auto wederom goud zal maken durven we je niet te zeggen, maar we kunnen ons voorstellen dat dit in de planning zal liggen. Wij wensen Joel veel veilige, bijzondere en mooie kilometers toe.

Thomas Heule