Joel Beukers gaat “voor goud” met wrap G63 6×6!!

Joel Beukers gaat “voor goud” met wrap G63 6×6!!

Vijf dagen geleden schreven we over de monsterlijke G63 6×6 die “fitnessheld”, Joel Beukers aanschafte. De auto is inmiddels in het bekende tintje gewrapt…

Het was natuurlijk te verwachten, de net nieuw aangeschafte Mercedes G63 6×6 AMG van Joel Beukers zou een transformatie ondergaan. Vijf dagen na het bekendmaken van zijn monsterlijke auto, onthuld Beukers dan ook de wrap op zijn G63 6×6 en zoals verwacht is het gouden tintje goed terug te vinden.

Op YouTube ligt Beukers toe dat de auto natuurlijk een marketing kanon is, maar dat dit altijd beter kan. In dit geval is de wrap het “ontbrekende” puzzelstukje wat de auto nu compleet maakt. Met goede accenten en teksten promoot de alleskunner zijn welbekende merken, met teksten als “scoopie derbij?”. Op de auto vindt je het logo van Gold Dry Vodka, een alcoholisch drankmerk dat Beukers onlangs heeft opgezet. Ook verschijnt het logo van Clean Nutrition meerdere malen op de wagen.

Naast het tonen van zijn gloednieuwe wrap, verklaart Beukers ook hoe het nou precies zit met zijn vrachtwagen-rijbewijs. Hij geeft ondermeer aan in de veronderstelling te zijn geweest het belangrijke rijbewijs binnen een dag te kunnen halen, echter gooide het coronavirus roet in het eten voor het plan. Om op de details in te gaan raden we je aan de video eens te bekijken, zo kan je de vers gewrapte 6×6 ook beter bewonderen..

Thomas Heule