Je raadt nooit hoeveel deze Aventador nog opleverde

Je raadt nooit hoeveel deze Aventador nog opleverde

Eigenlijk waren het autonieuws van de afgelopen dagen meer dan zat. De ene na de andere supercar crash kwam voorbij; van een Koenigsegg Agera R tot een Lamborghini Aventador Roadster en van een Lamborghini Gallardo Superleggera tot een Ford Mustang Shelby GT500.

Niet gek dus, dat we het wel even gehad hadden met al die ongelukken. Totdat we deze Lamborghini Aventador zagen en het bijbehorende verhaal lazen. Deze Lamborghini Aventador LP 700-4 was een tijdje geleden betrokken geraakt bij een ongeluk waarbij de auto meerdere malen over de kop is geslingerd. Hoe? Geen idee.

Hoewel de auto meer dan rijp lijkt (lees: is) voor de sloop werd de auto voor relatief veel geld verkocht. Relatief aangezien de Aventador in Nederland een nieuwprijs heeft van €421.699,- inclusief belastingen. Hoeveel er voor deze zwaar gehavende Aventador is neergeteld? Maar liefstt $100.000,- ofwel ruim €94.000,-. Dat is een flinke smak geld voor een auto die compleet aan diggelen ligt. Wij zijn benieuwd wanneer de Lamborghini weer rijdend op de weg te spotten is!

Jorrik Aben

29-jarige petrolhead en mede-oprichter van Hart voor Auto's, dat in 2021 inmiddels zijn 11e levensjaar is ingegaan.