[VIDEO] Japanse auto’s roken hun banden op na een auto event

[VIDEO] Japanse auto’s roken hun banden op na een auto event

Geniet van een kwartier lang burn-outs en acceleraties, zonder van je bank af te hoeven komen!

DutchMotorSport

Afgelopen weekend stonden de parkeerplaatsen en grasvelden wederom vol bij ‘Louwman’s Toyota World’ in het Brabantse Raamsdonksveer. De derde editie van GoJapan trok Japanse auto liefhebbers vanuit het hele land (en zelfs wat Belgen en Duitsers) naar het Zuiden. En natuurlijk konden ze het terrein niet verlaten zonder toch nog even te laten horen en ruiken wat hun auto’s nou kunnen.

DutchMotorsport was zo vriendelijk om een compilatie te maken van al het Japanse geweld, dat die dag aanwezig was op het evenement. Zo zullen Supra liefhebbers op 1:20 hun geluid harder willen zetten dan het gemiddelde decibel niveau van Tomorrowland om dat 1JZ-motorblok te horen. Wel denken we dat deze eigenaar thuis toch even zijn banden moet bekijken na die ‘dans’ over het asfalt.

Ook zien we genoeg andere Japanse auto eigenaren die de lichte regenbuien in de ochtend duidelijk niet zo erg vonden. Op 7:36 en 11:13 gaat er genoeg rubber doorheen

Voor wie niet zo’n fan is van slippende banden (kunnen we haast niet voorstellen) zijn er in de compilatie ook genoeg minuten gefilmd aan Japans gegrom.

Wil je deze auto’s nou met eigen oren en ogen meemaken? Kom dan 6 november naar Japfest Meppen. Waar onder andere verschillende Japanse auto’s hun banden op roken tijdens BurnOut Madness!

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!