Boxer Jake Paul zijn autocollectie

Boxer Jake Paul zijn autocollectie

Bekende YouTuber en boxer Jake Paul is momenteel overal in het nieuws na zijn overwinning van afgelopen tegen Nate Diaz. Naast zijn inmiddels succesvolle boxing carrière, zullen vele hem toch kennen van zijn YouTube video’s. Inmiddels weten wij allemaal dat je hier genoeg geld mee kunt verdienen. Daarom dat Jake voor zijn box avontuur al had getrakteerd op een aantal toffe auto’s.

Lang geleden was Jake het gezicht en bedenker achter het YouTuber huis: TEAM10. Dit is inmiddels al meer dan 6 jaar geleden. Wel wist Jake toen al met zijn YouTube inkomsten een Ford Focus RS te kunnen kopen. De origineel zwarte Ford werd in een opvallende wrap gestoken waardoor hij van mijlen ver al te herkennen was en de spoiler… daar hoeven wij denk ik niets over te vertellen. De Focus RS heeft hij later aan een van zijn fans weg gegeven tijdens een give-away.

Tesla Model X

Om te compenseren voor de Ford, kocht Jake een elektrische daily. De Tesla Model X. Dit was in de tijd dat er een gigantische run was op deze toch wel “one-of-a-kind” elektrische auto. De snufjes op de auto maakte deze auto in die tijd razend populair waardoor iedereen (in Amerika) een Model X wilde hebben. Uiteraard kon Jake het niet laten om de auto eigen te maken door er een wrap op te laten plakken. Wel ging hij dit keer met een iets subtielere aanpak.

Emergency Response Vehicle

In 2020 kocht Jake een zogeheten: “Emergency Response Vehicle”. Kort samengevat: een absurde auto zonder deuren welke rechtstreeks uit The Walking Dead lijkt te komen. Er is niet veel over de auto bekend, buiten dat Jake een pakkende titel te pakken heeft met zijn video, namelijk: My New $100,000 Emergency Response Vehicle.

Rolls Royce Phantom

Als Amerikaanse superster kan een Rolls Royce in je garage niet ontbreken. Jake is daarbij voor een Phantom gegaan. Hij is niet vaak gezien in deze boot op wielen, maar schijnt de auto wel nog steeds in zijn collectie te hebben.

Lamborghini Huracan Performante

Een Italiaanse supercar gaat hij niet voor uit de weg. Kort nadat hij zijn Tesla terug kreeg van West Coast Customs, en hij voor meer dan 10 miljoen dollar een huis had gekocht, besloot Jake een blauwe Performante aan zijn collectie toe te voegen. Dit is misschien wel zijn meest bekende auto, gezien hij hiermee zo´n beetje de eerste vlogger was die een supercar wist te kopen van zijn YouTube inkomsten. Geen verkeerde keuze!

Ferrari 296 GTB

Zijn laatste toevoeging aan zijn garage, de Ferrari 296 GTB. Deze gele Ferrari wist hij binnen een uur al kapot te maken. Zo komt het geldbedrag voor het winnen van Diaz mooi van pas.

Mike Mes

Vanaf jong al een Hart voor Auto's! Wil niet overdrijven, maar van Multipla tot Chiron. Zolang het wielen heeft.