Ja of nee? Felgroene M5 Competition!

Ja of nee? Felgroene M5 Competition!

Het is inmiddels bekend dat er in Dubai en Abu Dhabi de meest extreme wagens rondrijden in de gekste kleuren, er lijkt daar animo voor te zijn. Daarom heeft BMW Abu Dhabi Motors deze M5 Competition toegevoegd aan het assortiment!

Wanneer je in Nederland een M5 ziet rijden is de kans groot dat deze zwart, grijs of wit is. In het Midden-Oosten is dat wel anders, over de straten rijden daar exotische wagens in exotische kleuren. Deze M5 Competition past daar mooi tussen, dit exemplaar is namelijk uitgevoerd in “Rally Green”. En om deze grasgroene kleur extra te accentueren zijn de grille, lijsten, spiegels en badges uitgevoerd in het matzwart. Het interieur bestaat uit wat bravere beige-lederen sportstoelen, met zwart-lederen dashboard en carbon interieurlijsten. De kleur Rally Green lijkt aardig op BMW’s eigen Java Green, alleen is Rally Green wat donkerder en mist hij het gele parelmoer effect.

Qua motorische prestaties is het wat we van de BMW M5 Competition gewend zijn, de 4.4 liter V8 produceert 617 PK en 750 Nm, waarmee deze groene kikker van 0 naar 100 wordt gelanceerd in 3.1 seconden wanneer je het gaspedaal volledig intrapt. Motorisch is dit dus een gewone M5 Competition, maar qua uiterlijk is dit exemplaar dus zeker uniek. Nu rest alleen nog de vraag: Kies je voor veilig en neem je een grijze, of toch liever zo’n felgroene beuker?

Joran Bosman

Mijn naam is Joran Bosman, ik ben een 22-jarige autofanaat die graag de allerleukste en meest bijzondere autonieuwtjes voor jullie opzoekt. Tevens studeer ik Creative Business aan de Hogeschool Utrecht. Vragen? Mail naar onderstaand adres.