Indecent’s Porsche 911 ‘002’ valt op tijdens SEMA autobeurs

Indecent’s Porsche 911 ‘002’ valt op tijdens SEMA autobeurs

De Porsche 911 bodykit is inderdaad een beetje onfatsoenlijk.

Waarschijnlijk ben je nog niet bekend met Indecent, en dat is best logisch. Het bedrijf maakt alleen uitvoeringen voor Porsche. Specifieker, alleen de 997.1 ‘narrow-body’ 911’s als de Carrera, Carrera S en de GT3. Tot op heden had Indecent slechts één bodykit te koop, en komt pas tijdens SEMA 2022 deze week met de Indecent 002.

002 klinkt ook best lekker

De Indecent 002 maakte zijn entree tijdens de beurs in Las Vegas als samenwerking tussen Fabspeed en Indecent. Fabspeed is bekend in de automotive met haar aftermarket uitlaatsystemen, en heeft voor elk Porsche model op de markt wel een systeem.

Ook voor Indecent’s Porsche 911 maakte ze een bijpassend uitlaatsysteem, en lieten in hun Instagram-post al een voorproefje horen:

Video: © Fabspeed / Instagram Reel

‘If it ain’t broke, don’t fix it’

Indecent heeft blijkbaar genoeg verdiend met hun vorige 001, om de 002 in het leven te roepen. En de tweede deelt veel vormen met zijn voorganger: voor én achter is de 911 ‘naar buiten geduwd’ met wielkastverbreders.

Indecent’s Porsche 911 krijgt rondom wat extra’s in de vorm van sideskirts, splitters en een spannende diffuser. Een enorme spoiler op de kont biedt daarnaast mogelijkheden als eettafel voor je McDrive uitjes.

Indecent houdt het niet bij de ‘standaard’ (997) 911. Ze zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van bodykits voor de cabrio-modellen én performance-gefocuste 911 Turbo. Prijzen zijn (nog) niet bekend van deze pakketten voor de Porsche modellen.

Bron: © Indecent / Fabspeed

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!