In je Audi R8 met 250+ achterop de file knallen: zo moet het!

In je Audi R8 met 250+ achterop de file knallen: zo moet het!

 

Het internet staat er vol van: verhalen die bevestigen dat je met veel geld veel kunt, maar dat rijvaardigheid en gezond verstand niet te koop zijn. In deze aflevering een oude bekende.

Velen van jullie zullen hem al kennen, maar de stompzinnigheid van dit Spaans/Mexicaans sprekende koppel is te vermakelijk om niet nog eens met jullie te delen. Na een glimp van de designerschoenen van de passagier en een intro waar Google Translate van op hol slaat, wordt de launch control van de Audi R8 van papa tot leven gewekt. Binnen 11 seconden katapulteren de mini-matadors zichzelf naar de 160 kilometer per uur.

Na een minuutje met het pedaal op, of liever gezegd, in de vloer, schieten ze in een tunnel en een paar oogwenken is het gedaan met de pret. De rijkeluiskinders hebben een ding over het hoofd gezien, een file verdeeld over alle drie de rijbanen. En ja, hoe zo’n Domino-Day op volle toeren eruit ziet? Kijk zelf maar.

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.