Huracán STO gaat in vlammen op, recht voor de showroom!

Huracán STO gaat in vlammen op, recht voor de showroom!

Pijnlijke beelden uit Praag. Een gloednieuwe Lamborghini Huracán STO gaat daar in vlammen op. En dat ook nog eens pal voor de schuifdeuren van de showroom! De Lamborghini stond rond 9 uur ‘s avonds in brand, midden in de stad.

De brand brak uit bij de autodealer ‘Advantage Cars in het centrum van de Tsjechische hoofdstad. Politie en brandweer startte kort na het uitblussen hun onderzoek naar de oorzaak van de vlammende Lamborghini. Zelfs een politiehond ging snuffelen in de auto, op zoek naar mogelijk redenen. De politie sluit vooralsnog criminele motieven niet uit. De eigenaar beweert dat de schade van zijn Huracán STO zo’n 11 miljoen kronen bedraagt. Omgerekend gaat dat dus om ruim €450.000. Ai!

De Huracán STO is het circuit-monster van Lamborghini. De 5.2-liter V10 produceert 631 pk op 565 Nm koppel. Dit maakt hem in combinatie met het lichte gewicht én de flinke achtervleugel op het circuit een geduchte concurrent voor de 911 GT3RS en McLaren 765LT.

Hieronder nog meer foto’s:

Meer verhalen als ‘Huracán STO gaat in vlammen op‘. Bekijk ook:

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.