Huracan Performante: De nieuwste NurburgRing Taxi

Huracan Performante: De nieuwste NurburgRing Taxi
Lamborghini Huracan Performante Ringtaxi
Zeg ik je ‘Ring Taxi!’ dan denk je vrijwel direct aan de BMW M5. Niet gek, aangezien de M5 de bekendste Nurburgring-Uber is, maar er is nieuws aan de horizon. En wel in de vorm van een V10 die de naam ‘Performante’ draagt! 
Jazeker, een Lam-bor-ghini Huracan Per-for-mante! In een ongeveer 1.400 kilo wegende kanonskogel door de Groene Hel schieten, wie wil dat nou niet!? Voor degene die al in een hoekje zitten te janken, de emmetjes sjezen nog steeds over Ring, dus wil je in een M5 rondgeUberd worden, kan nog steeds!
Maar het assortiment is uitgebreid, klanten moeten wat te kiezen hebben, dus is er ook maar meteen een Jaguar F-Type en Porsche 911 GT3 RS aan het aanbod toegevoegd. Het koningsnummer is de 640 pk sterke Lamborghini Huracan Performante.
En de keuze voor de Performante is niet voor niets, de auto staat 2e in het klassement om de snelste Ring-rondetijd: 6 minuten en 52 seconden. Enkel de 2018 GT2 RS is sneller, maar met 700 pk kun je net iets harder klapperen dan met 640 pk, logisch.
Dus, de volgende keer wanneer je bij de Ring bent en in Rosso Mars gehulde atmosferische V10 aan hoort en ziet komen, roep je? Juist, TAXI!

Let wel, een rondje Groene Hel kost €299,- dus zeg vooral geen ‘Doe eens een wedstrijdje met de auto voor ons!’ want dan kunnen het dure minuutjes worden. Anderzijds, het is waarschijnlijk een ‘once in a lifetime’ dus: smijten met die meer dan €300.000,- kostende kanonskogel! Ga je het echt doen, vergeet dan niet te filmen en de beelden met ons te delen!

Lamborghini Huracan Performante Ringtaxi

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.