Horloges & Auto’s – dé perfecte combinatie! [MSTR Watches special]

Horloges & Auto’s – dé perfecte combinatie! [MSTR Watches special]

Horloge-1

Horloges en auto’s, iets wat wij mannen allemaal vet vinden toch? In deze special van MSTR Watches zien jullie een fotospecial van een horloge met een Lotus Evora 400. Wat vind jij, passen ze bij elkaar?

We kunnen allemaal dromen van horloges als Rolex, Audemars Piquet, Breitling en dergelijke, maar niet iedereen kan zich duizenden euro’s veroorloven voor een klokje. Mocht je nou wel gek zijn van mooie spullen en wil je een gaaf horloge dragen (het enige sieraad wat een man mag dragen!) maar daar niet al te veel geld aan uit geven, dan zijn er maar weinig onderscheidende merken die zoiets aanbieden.

MSTR WATCHES
Het woord ‘Meister’ is Duits voor ‘Master’ – Een Meister is een geboren leider en is in staat anderen te inspireren. Meister horloges zoeken de grenzen van de hedendaagse mode op, zonder afbreuk te doen aan de traditionele vakmanschap. Meister horloges zijn voorzien van vooruitstrevende designs die hoogwaardige materialen mengen zoals; carbon, roestvrij staal, en een assortiment van zeldzame leersoorten in een gedurfde collectie van functionele uurwerken. Tevens zijn ook alle horloges gelimiteerd, het serienummer van staat aan de achterkant van de kast.

Korting
Een leuk cadeau voor je vriend, of voor jezelf? Bij aanschaf van een horloge van MSTR Watches krijg je nu korting via hartvoorautos.nl, ga naar de website: https://mstrwatches.nl/shop/ selecteer het horloge wat jou het meeste aanstaat, vervolgens komt deze in jouw winkelmandje terecht. Hier kun je de kortingscode ” HARTVOORAUTOS ” invoeren, dan berekent de webshop automatisch jouw voordeel! Deze actie loopt heel december door!

Horloge-2

Horloge-3 Horloge-5 Horloge-4

Pieter Schoonderbeek

Sportief georiënteerde journalist. Brengt zijn vrije tijd graag door op en rond het circuit. Neemt je graag mee in de wereld van exclusieve auto's en deelt graag zijn belevingen op het gebied van sportieve, exclusieve en luxewagens.