Hilarisch! The Grinch verpest kerstmis in 1.000 pk Mustang GT500

Hilarisch! The Grinch verpest kerstmis in 1.000 pk Mustang GT500

Wat blijft er van een kerstboom over bij 300+ km/u?

Kerstmis, Mustang gt500, hennessey, the grinch, 300 km/u, hilarisch, opmerkelijk

Bij de meeste huishoudens staat de kerstboom al dagen in de woonkamer. Maar wat als je nog snel een ‘boompje’ moet scoren voor de feestdagen dit weekend? Hennessey beantwoordt deze vraag in hun kerstspecial. Nou ja, ze hebben wel The Grinch om hulp gevraagd.

Voor hun jaarlijkse afsluiter bindt de Amerikaanse tuner zo’n kerstboom vast op het dak van hun modellen om ‘de luchtweerstand’ op de proef te stellen. Dit jaar doen ze dat met de Mustang GT500 met het Venom 1000-pakket. Al had het van ons ook met de SRT ‘Jailbreak‘ gemogen.

Het doel van de test met de kerstboom op het dak

De video is, volgens Hennessey, niet alleen leuk marketing materiaal. ‘Het is een goede kans om ons vermogen uit de 5,2-liter Predator-motor van Ford te testen. Daarnaast zorgt het ervoor dat ons hardwerkende team het jaar afsluit met wat plezier voordat ze vakantie gaan vieren met hun familie.’ Wat de reden ook is, wij vinden het hilarische beelden!

The Grinch ‘steelt kerstmis’ uiteindelijk niet. Aan het einde van de special zien we hoe de Kerstman de groene slechterik flink aanpakt. Maar goed, hij heeft dan wél even een GT500 op zijn staart mogen trappen. Geen verkeerd kerstcadeau! Bekijk de video om te zien hoe de kerstboom op 309 km/u door de wind vliegt.

Bron: © Hennessey

Kevin Pollemans

Kevin is al jaren actief binnen de automotive, en vertelt met zijn passie opmerkelijke verhalen over alle soorten auto's; van GT3 Touring tot een 2000 GT-R.