Het wagenpark van onze hulk!

Het wagenpark van onze hulk!

Dat BN’ers niet hoeven te klagen over hun luxe leven weten we inmiddels wel. Toch is er één ondernemer en fitnessheld in Nederland die het wel heel bont maakt. Joel Beukers heeft inmiddels een enorm wagenpark samengesteld, en wij vinden dat behoorlijk indrukwekkend, vooral vanwege de unieke exemplaren die hij bezit. Ben je nieuwsgierig naar het wagenpark van onze Nederlandse hulk?

Joel Beukers wagenpark
bron: www.autovisie.nl/nieuws/joel-beukers-liever-al-mijn-auto-zwart-wagenpark/

Ga voor goud

Misschien ken je deze bekende slogan wel, het is namelijk de slogan van onze Nederlandse hulk: Joel Beukers. Hij is online een enorme persoonlijkheid waar hij voornamelijk content post over zijn bedrijf, hij is namelijk lifestyle coach en ondernemer. Hij verkoopt zijn eigen supplementen welke ‘clean’ zijn wat betekent dat er geen verboden middelen in zitten, dus mocht je willen ‘groeien’ ben je bij hem aan het juiste adres. We vinden zijn supplementen bedrijf en het feit dat hij zo’n goede ondernemer is geweldig, toch zijn wij meer geïnteresseerd in zijn wagenpark. Daarmee is hij namelijk echt voor goud gegaan.

YouTube Kanaal Joel Beukers
bron: YouTube kanaal Joel Beukers

12 luxueuze (en bijzondere) auto’s

Hij beschikt over behoorlijk wat auto’s, volgens (pure luxe) heeft Joel Beukers inmiddels maar liefst 12 luxueuze auto’s. De Mercedes-AMG G 63 6×6 is wel een hele bijzondere toevoeging in dit rijtje, deze auto komt ook vaak terug in zijn video’s waar hij bijvoorbeeld ‘groeimaatjes’ deze auto laten duwen. En uiteraard is dit bakbeest ook mooi goud gemaakt.

Nu is de Mercedes met 6 banden enorm bijzonder, toch heeft hij meerdere auto’s staan welke wij ook heel dik vinden. Hier de volledige lijst (december 2023):

 • Lamborghini Urus
 • Maserati Quattroporte
 • Lamborghini Huracan
 • Rolls Royce RR01
 • Ferrari Parasionga
 • Audi R8 Coupe
 • Hummer H3
 • Ferrari 812 Superfast
 • Ferrari 512TR
 • Tesla model S Plaid
 • A1GP V8 Auto met een Ferrari Motorblok
 • Audi R8 Twin Turbo

Wij vinden dit een zeer indrukwekkend wagenpark, toch blijft de A1GP wel een bijzonder apparaat. Joel Beukers noemt deze auto zelf een F1 auto, dit is het natuurlijk niet maar dat mag de pret zeker niet drukken. Hij heeft er inmiddels al eens mee op een verlaten vliegveld gereden waar hij uiteraard een video van heeft gemaakt en we kunnen je vertellen, dat is heel dik!

Klassieke auto’s

Naast dat Joel helemaal verliefd is op al die nieuwe en bizar snelle auto’s. Wanneer je een eigen formule 1 auto (Joel zijn woorden) hebt dan kunnen we er wel vanuit gaan dat hij van snelheid houdt, toch? Naast alle gouden kanonnen is Joel ook dol op klassieke auto’s. Zo heeft hij een Chevrolet Impala SS Low Rider gekocht en ook bezit hij een Dodge Charger. En we moeten heel eerlijk zeggen, we vinden al die nieuwe auto’s waanzinnig en toch staan deze klassiekers hem ook geweldig. Joel weet wel wat mooi is en heeft absoluut een goede smaak voor auto’s.

de nederlandse hulk zijn wagenpark instagram joel beukers
bron: Instagram Joel Beukers

Wil jij Joel Beukers nu graag volgen? Doe dat dan hier! Ben jij nu net als Joel ook fan van klassiekers, oldtimers, new timers en alles wat daar nog meer bijhoort. En zou je het tof vinden om 2 racelegends te ontmoeten? Gijs van Lennep en Michael Bleekemolen zullen namelijk tijdens dit evenement aanwezig zijn. Dan is de ST. Paul Historic Zandvoort Trophy dag wel iets voor jou. Dit evenement zal plaatsvinden op Circuit Zandvoort op 12 mei!


Anita Polet

Anita is dol op motoren en (super)cars! Het liefst met zoveel mogelijk herrie zo hard mogelijk.