kentekenappen.nl
Home, Nieuws

Hart voor Auto’s heeft jouw hulp nodig! Help jij ons?  

Beste lezers, we hebben jullie hulp nodig! We hebben namelijk een idee, maar zijn heel erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Ons hele leven lang zien we al auto`s met een kapotte koplamp, een openstaand raampje of gewoon een hele dikke bak. Dan wil je natuurlijk graag de eigenaar bereiken, maar dat gaat niet zomaar. Herkennen jullie dit probleem ook?

Wat is nou de beste manier om met de eigenaar in contact te komen? De politie bellen voor een openstaand raampje is wat overdreven, maar ja een vol geregende auto is ook wel sneu. En de eigenaren van sportwagens, ja die hebben niet allemaal Instagram, dus hoe kun je gemakkelijk een bericht sturen naar deze eigenaren zonder telefoonnummer?

Wij denken het antwoord op dit probleem te hebben bedacht: www.kentekenappen.nl Momenteel is er alleen nog een website. Een app komt eraan, maar we willen graag nu al samen met jullie gaan testen en jullie mening horen. Het idee is om een whatsapp te bouwen op kentekens. Je meld je aan en dan kun je berichten versturen, je kunt je auto of andere voertuigen (alles met een kenteken) koppelen (claimen), en wanneer jij het kenteken claimt ben je bereikbaar op je kenteken. Voila!

We zijn al een tijdje bezig geweest achter de schermen, maar hebben nu jullie hulp nodig! Het werkt op desktop en mobiel en is dus te vinden op www.kentekenappen.nl en nog niet in de appstore of de playstore, we willen er eerst samen met jullie naar kijken.

Help jij ons?

Wil je ons helpen en bereikbaar zijn op je kenteken, registreer je dan en laat het ons weten. Wil jij ons nog meer helpen, nodig dan zoveel mogelijk mensen uit om ons te helpen, en stuur elkaar een kentekenappje.

Stuur ons jullie bevindingen naar support@kentekenappen.nl of whatsapp ons op 085 301 4202.

Al van jongs af een gepassioneerde en enthousiaste autoliefhebber. Merijn neemt je mee op reis in de wereld van mobiliteit en de weg naar de toekomst.