Het perfecte cadeau voor je wederhelft: McLaren 765LT in zuurstokkenroze

Het perfecte cadeau voor je wederhelft: McLaren 765LT in zuurstokkenroze

Ja, we weten het, Valentijnsdag is alweer ten einde. Je hebt vast het gebruikelijke kaartje, chocolaatje, bosje bloemen en etentje de revue laten passeren. Weet dat we trots op je zijn.

Maar had je nou een klapper willen slaan, dan had je er ook voor kunnen kiezen om deze mokerdikke McLaren voor de deur te parkeren en de sleutels aan je meid/verloofde/vrouw te geven met de voorwaarde dat jij ook een keer een rondje mag rijden. Of je had hem voor jezelf gekocht, wij hadden dat ook gesnapt.

MSO: Niets is te gek!

McLaren’s MSO-programma maakt dit soort gekke creaties realiteit, wanneer je maar genoeg geld meebrengt. De McLaren 765LT is op zichzelf geen saaie auto, want als je heb voorbij ziet komen, krijg je zonder pardon een nekhernia om je oren, omdat je hoofd deze auto gewoon wil volgen. Blame you brain! En met een Nederlandse vanafprijs van €441.000,- zouden wij huilen bij het pinnen van deze joekel. Maar deze creatie is de schuld van een Youtuber uit Amerika Jeffree Star. (Hoe kan het ook anders, niemand uit Europa zou zo dol zijn om dit te kopen) Mocht je hem niet kennen, hij maakt zich schuldig aan dezelfde kliederpartijen als NikkieTutorials en daar verdient ie een bak met geld aan wat je niet voor mogelijkheid houd.

En nu terug naar de 765LT, waar de kleur een beetje doet denken aan het Rubystone Red van Porsche, betreft het hier het Fuchsia Blue Pearl aangedikt met een rits carbon in kleur en dat gaat ook verder in het interieur met een paarskleurig carbon, roze leder met paarse stiksels met een speciale plaque in het interieur waar zelfs de naam van de Youtuber in staat gegraveerd. En dan weet je dat je het mannetje bent. Of je het nu wilt of niet, deze McLaren trekt je aandacht.

Tim Kanters

Van jongs af aan gek van alles wat met auto’s te maken heeft. De passie is nog steeds hetzelfde, enkel zijn de auto’s groter geworden. Neemt jullie mee in zijn beleving en schrijft over het laatste autonieuws, evenementen en meer.