Het is “Showtime” in Breda!

Het is “Showtime” in Breda!

Van tijdloze Japanners tot krachtige Muscle Cars en de duurste Supercars, de diversiteit aan auto’s tijdens Hart voor Auto’s Showtime zorgt ervoor dat ieder wat wils heeft om de vingers bij af te likken. De auto’s zul je niet alleen zien stilstaan tijdens dit event. Gedurende de dag zullen er dragraces, burnouts, revbattles en zoveel meer te beleven zijn op het vliegveld van Breda.

Los van alle actie is er ook plek gemaakt voor een mooie selectie ‘Best of Show’, waar de meest indrukwekkende ‘builts’ strijden om een beker. Natuurlijk kunnen niet alle auto’s in aanmerking komen voor de Best of Show, dus maak ook zeker een rondje op het ‘Showpaddock’. Hier kunnen alle autoliefhebbers hun project/hobby delen met andere.

Natuurlijk zijn ook GTR Leslie, Automatties met hun 812 Superfast, Driftfinesse, Jasper met zijn POLIZEI RS6, Dreamchaserz met hun Skyline R34 en zoveel meer aanwezig om te zorgen voor een groot spektakel.

Naast de vele auto’s zullen er natuurlijk ook motoren aanwezig zijn op het evenement. De motoren zullen zorgen voor genoeg lawaai zorgen, dus vergeet je oordoppen niet!

En alsof dat nog niet genoeg is, zullen diverse shops en stands een allerlei verschillende producten aanbieden, van premium schoonmaakbenodigdheden voor auto’s tot miniatuur replica’s van je favoriete auto.

Koop je kaarten voor Hart voor Auto’s Showtime op Airport Breda via: https://www.hvashowtime.nl/tickets en betaal online slechts: €27,50,- (aan de deur voor €30)!

Stijn Dekker

Stijn is al 24 jaar gepassioneerd over auto's. Van een Jaguar E-type tot een Hyundai i20n en alles daar tussen!